Het begon met wéér een weekendje fietsen in Groningen. We startten in het eeuwenoude dorp Ezinge, op zo’n vijftien kilometer van de leukste binnenstad van Nederland: Groningen. En vanaf 2020 ook op negen fietskilometers van het mooiste dorp van Nederland: Winsum.

We staan klaar je te ontvangen.
Magdeleen

Het huis dat aan het begin van onze fietsroute te koop stond, veroverde ons hart. Die tocht door het Reitdiepdal en het Hoogeland werd onvergetelijk.

Nu glimlachen we als we merken dat onze gasten datzelfde huis als startpunt kiezen voor hun trektochten. Als zij ontdekken dat de Martinitoren in de stad Groningen echt het hoogste punt is in de provincie, en vlakbij prachtige dorpen treffen met namen als Garnwerd, Niehove en Winsum.  Het laatste dorp is door de ANWB uitgeroepen tot leukste dorp van Nederland.

Ben

We doen ons best het gasten naar de zin te maken en duurzame kwaliteit te bieden. Door isolatie, zonnepanelen en warmtepomp staat er nul op de meter. En het Gronings gas laten we in de grond.

Maar bovenal slaap je er in een goed bed met een schoon matras op comfortabele tencel hoeslakens, die we zelf ook aanbevelen voor thuisgebruik. We verkopen ze via hoeslakens-voor-profs. En natuurlijk zijn er prima eigen sanitaire voorzieningen en zorgen we voor een ontbijt, met biologisch lekkers uit eigen tuin en streek.

In alle seizoenen is het Hogeland van Groningen de moeite waard.  Voor een kort of langer verblijf in onze Bed & Broodje.