Het begon met wéér een weekendje fietsen in Groningen. We startten in het oude dorp Ezinge, op zo’n vijftien kilometer van de leukste binnenstad van Nederland.

We staan klaar je te ontvangen.
Magdeleen

Het huis dat aan het begin van onze fietsroute te koop stond, veroverde ons hart. Die tocht door het Reitdiepdal en het Hoogeland werd onvergetelijk.

Nu glimlachen we als we merken dat onze gasten datzelfde huis als startpunt kiezen voor hun trektochten. Als zij ontdekken dat de Martinitoren echt het hoogste punt is in de provincie, en lovend spreken over de rust die van de Groningers uitgaat.

Ben

We doen ons best het gasten naar de zin te maken en duurzame kwaliteit te bieden. Door isolatie, zonnepanelen en warmtepomp staat er nul op de meter. En het Gronings gas laten we in de grond.

Maar bovenal slaap je er in een goed bed, met prima eigen sanitaire voorzieningen en een biologisch ontbijt, met zoveel mogelijk lekkers uit eigen tuin en directe omgeving.

In alle seizoenen is het Hoogeland van Groningen de moeite waard. Voor een kort of langer verblijf in onze Bed & Broodje.