Ben & Magdeleen heten je graag welkom met een drankje en zorgen voor een prettig verblijf dat zoveel mogelijk afgestemd is op je wensen.

Ook kun je bij ons terecht voor tips over café’s, thee- en pluktuinen, restaurants en plekken waar het prettig toeven is.

Je beschikt over een eigen badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en slaapt in lits-jumeaux onder zijden dekbedden. Je hebt een eigen entree en plek om te ontbijten.

Op het gewenste tijdstip serveren wij een lekker ontbijt waar je op je gemak kunt proeven van streekproducten van biologische kwaliteit.

We bieden logies met ontbijt voor twee  personen vanaf €39,50 pppn. Lunches en lunchpakketten verzorgen wij tegen bijkomende kosten. Fietsverhuur kunnen we organiseren.

Meer zien?

Stuur een bericht per mail naar info@de-kastanje.nl
of
bel voor reserveringen:
0 5 9 4   6 2 2 1 7 7

Even kijken…

 

Waar?

Ezinge ligt in de driehoek Groningen-Winsum-Zuidhorn.

Met de auto vanuit stad Groningen:
Volg de borden naar Zuidhorn, sla rechtsaf bij Aduard en reis via Den Ham naar Ezinge. Reisduur: 25 minuten.

Met de auto vanaf A7 Joure – Groningen:
Neem op de A7 afslag 34 Leek en reis via Zuidhorn en Aduard door Den Ham naar Ezinge. Reisduur: 25 minuten.

Met trein en bus vanuit Groningen
Reis met de trein van Groningen CS in een kwartier naar Winsum. Hier verzorgt bus 36 of de regiotaxi op geregelde tijden in 12 minuten het vervolg naar de brug van Ezinge. Loop de laatste 50 meter naar De Kastanje.

Check de OV-routeplanner voor de precieze vertrek- en reistijden.

Lopers op het het Pieterpad
Halverwege het traject Pieterburen en Groningen ligt Garnwerd. Wij bieden onze gasten gratis vervoer van en naar Garnwerd dat 4 kilometer van Ezinge ligt.